cosmetics.jpg

Camouflagetherapie

Bij Aphrodite Clinic kunt u terecht voor camouflagetherapie. De producten die wij verkopen zijn van Lycogel. Wat lycogel uniek maakt zijn de hoogwaardige werkzame stoffen en de zuurstofdoorlaatbaarheid van de producten. Dit zorgt er zelfs voor dat u deze lijn zelfs na een laser of chemical peel/microneedling behandeling kunt gebruiken omdat hij de huid niet afsluit, maar laat ademen. Heerlijk! Ook valt camouflagetherapie bij de meeste aanvullende verzekeringen binnen de vergoedingen, checkt u hiervoor uw polis!

LYCO-Complex

Net als ons lichaam heeft onze huid zuurstof, hydratatie en voedingsstoffen nodig om in vorm te blijven. Daarom bevatten de producten van Lycogel het revolutionaire LYCO-Complex; een zorgvuldig samengestelde combinatie van 12 actieve ingrediënten die de huid voorziet van zuurstof, hydratatie en voedingsstoffen.

Zuurstof

Zuurstof blaast uw huid letterlijk nieuw leven in. Zuurstof bevordert het herstellend vermogen van de huid en wordt daarom veelvuldig ingezet ter ondersteuning na verbranding en andere huidbeschadigingen. Daarnaast geeft zuurstof schoonheid; zuurstof bestrijdt rimpels en bevordert een vitale teint.

VOORDELEN:

 • Stimuleert de celvernieuwing

 • Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine

 • Verzacht de huid

 • Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid

 • Minimaliseert fijne lijntjes

 • Antibacterieel

Hydratatie

Hydratatie is het belangrijkste verdedigingsmechanisme van de huid. Hydratatie beschermt tegen alledaagse irritaties die de huid kunnen beschadigen, zoals airconditioning, vervuiling en droge lucht.

VOORDELEN:

 • Vermindert transepidermaal vochtverlies (TEWL)

 • Versterkt het natuurlijke beschermingssysteem van de huid

 • Beschermt de eigenschappen van de huidbarrière

Voedingsstoffen

Voedingsstoffen houden de huid levendig en sterk. Voedingsstoffen geven energie, herstellen weefsel en reguleren de natuurlijke huidprocessen, ongeacht uw huidconditie.

VOORDELEN:

 • Beschermt de levensduur van huidstamcellen

 • Bevordert de tolerantie van de overgevoelige huid

 • Bevordert huidherstel

 • Gaat huidveroudering tegen

 • Voorkomt de vorming van extreem littekenweefsel

 • Bevordert collageenproductie

 • Boordevol antioxidanten

Breathable Balm

Bescherm en vitaliseer uw huid met deze transparante balm, vol heilzame ingrediënten. Breathable Balm is ontwikkeld voor diegenen die de voordelen van ons revolutionaire
LYCO-Complex willen benutten, zonder de dekkende werking.

Verkrijgbaar in:

 • Clear

Gebruiksaanwijzing

Breng een kleine hoeveelheid aan op de vingertoppen en verspreid gelijkmatig over de huid. Herhaal indien nodig.

Productinhoud: 60ml / 2 Fl Oz.

Breathable Tint

Deze stralende, lichte dekking geeft uw huid een gezonde, levendige glans. Breathable Tint is uitstekend geschikt als lichte foundation en biedt u een stralende look gedurende de dag.

Verkrijgbaar in:

Gebruiksaanwijzing

Breng een kleine hoeveelheid aan op de vingertoppen en verspreid gelijkmatig over de huid. Herhaal indien nodig.

Productinhoud: 30ml / 1 Fl Oz.

Breathable Camouflage

Deze elegante, matte dekking gaat de strijd aan met elk huidprobleem. Onze Breathable Camouflage is in lagen aan te brengen en is verkrijgbaar in 12 verschillende tinten, die onderling gecombineerd kunnen worden tot uw perfecte teint. Geniet langdurig van een volmaakte look, die de hele dag meegaat. U kunt zelfs een verfrissende duik nemen met deze waterbestendige dekking.

Verkrijgbaar in:

Gebruiksaanwijzing:

Breng een pompje aan op schone vingertoppen en verspreid het product gelijkmatig over de huid. Wanneer de eerste laag droog is, kunt indien nodig een extra laag aanbrengen. Extra lagen dienen met een kloppende beweging op de huid aangebracht te worden. Laat het product 1 à 2 minuten intrekken.

Breathable Concealer

Profiteer van maximale dekking in de strijd tegen roodheid en onthul de natuurlijke schoonheid van uw huid. Deze dekking is uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik en geeft uw huid een gezonde, natuurlijke uitstraling. U kunt het product eenvoudig aanbrengen onder de ogen of op andere gebieden die extra aandacht kunnen gebruiken.

Verkrijgbaar in:

Gebruiksaanwijzing:

Breng met de vingertoppen een kleine hoeveelheid aan rond de ogen of waar nodig. Meestal is 1 laag genoeg, maar Breathable Concealer kan indien nodig in meerdere lagen aangebracht worden door middel van een kloppende beweging. Laat het product 1 à 2 minuten intrekken.

Acasiastraat 36A, Wijchen

© 2020 All right reserved © Aphrodite Clinic

NVH:520354

KP: 39105256988

AGB ZORGVERLENER: 90108528

AGB PRAKTIJK: 90066604

VvAA: 260995

KVK: 73546186