cosmetics.jpg

Casmara Behandeling

Wist u dat u bij Aphrodite Clinic ook volop kunt genieten van een Casmara behandeling. Tijdens de behandeling wordt uw huid gereinigd, indien gewenst inclusief dieptereiniging. Na de reiniging krijgt u een peeling op uw huid die de dode huid afbreekt waardoor u producten nog beter kunt opnemen. Hierna u kunt genieten van een heerlijke massage van ongeveer 45 minuten. Tijdens de massage brengen wij 4 verschillende serums en crèmes aan om u huid een ultieme boost te geven aan verschillende voedingsrijke stoffen. Na de massage krijgt u de bekende Casmaramasker naar wens. U kunt kiezen uit maar 11 maskers met elk een eigen werking. Wat deze masker anders maakt dan andere maskers is dat het hele gezicht bedekt kan worden. Aangezien de maskers vloeibaar worden aangebracht is het mogelijk om moeilijk bereikbare zones ook effectief aan te pakken. De maskers bestaan uit algen die maar liefst 10 keer rijker zijn aan oligo-elementen dan andere plantaardige stoffen.

 

U kunt tijdens de Casmara behandeling ook ervoor kiezen om het masker op stroom te laten zetten met onze geleiders. U voelt hier vrij weinig van, terwijl de effecten in nog diepere lagen te zien zullen zijn. Dit kost 15 euro extra op de behandeling zelf en is alleen mogelijk bij de gel & gel Casmara maskers.

 

Casmara alginaat peel-off maskers

De maskers zorgen stuk voor stuk voor een krachtige hydratatie. De maskers zijn gemaakt van zee algen gemengd met menthol en zijn rijk aan mineralen en vochtinbrengende actieve ingrediënten. Door het drogen van buiten naar binnen, versterkt het de opname van werkstoffen. De menthol in de maskers zorgt voor een koud aspect en stimuleert kleine mimische spieren waardoor ze verstevigend weken. Masker kan bij voorkeur over de ogen en lippen aangebracht worden

De alginaatmaskers richten zich op de volgende aspecten:

Voorhoofdrimpels
de vitamines in het masker verbeteren o.a. de elasticiteit van de huid en zorgen ervoor dat het huid reliëf gladder wordt en dus rimpels verminderen.

Zakken onder de ogen
De maskers hebben een lymfatisch draineren effect. Ze gaan de vochtophoping tegen en verminderen op spectaculaire wijze de zakken onder de ogen

Huidverslapping
Als gevolg van de lage temperatuur, produceren de maskers een spiercontractie op het gezicht als effect door een ontspanningseffect waardoor er een vorm van spiergymnastiek ontstaat. Een krachtige en zichtbare straffing c.q. versteviging van de huid is het gevolg.

Rimpels rond de ogen
De maskers drogen van buiten naar binnen. Het effect is dat de eronder aanwezige werkstoffen als het ware onder druk de huid ingestuurd worden. Dus een actieve en optimale opname van bestanddelen is hiervan het gevolg, evenals een krachtig antirimpel effect.

Rimpels tussen neus en lippen
Deze maskers kunnen schitterend passend over het gehele gezicht worden aangebracht, waardoor ze speciaal werken op de rimpels rond de ogen en boven de lippen.

Hals rimpels
Het fysieke effect os de spiercontractie en het straffende effect. Ook de samenstelling van vooral algen geeft de maskers een revitaliserende en remineraliserende werking. Verbetert een betere zuurstofopname. De maskers versterken en beschermen de elasticiteit van de hals huid.

      Welke werking heeft elke masker?

 • Reaffirming masker:Het masker voor de verslapte, onzuivere en vette(re) huid. Het masker is gemaakt van actieve houtskool. Houtskool heeft absorberende kwaliteiten en het vermogen vrijgekomen onzuiverheden en afvalstoffen te absorberen. Algenextracten zorgen voor extra mineralen. Tevens ideaal masker voor het verstevigen van de borsten en decolleté.

 • Cinnamon masker:Een activerend en verjongend masker voor de huid.  Dit opwarmende masker bevat o.a. zeewier extract en kaneel (Cinnamomum cassia). De verwarming zorgt voor een hyperemie van de huid met als gevolg de regeneratie van collageen en elastine weefsels en een verbetering van de versteviging van de huid. Het is ook zeer geschikt voor gebruik in combinatie met radiofrequentie behandelingen ter versterking van het effect. Het masker vergemakkelijkt de penetratie van de werkzame bestanddelen van het masker welke op de huid zijn aangebracht.

 • Gold masker:Dit masker bevat 24-karaats goudstof, wat de huid revitaliseert. Tegelijkertijd verbetert het de stevigheid van de huid en zit het vol met antioxidant eigenschappen. Dit masker is gebaseerd op zeealgen extracten met hydraterende en remineraliserende eigenschappen.

 • Goji masker:Het GOJI-masker bevat algen extracten, gojibes extracten en quinoa zaden. Het mengsel van deze ingrediënten is rijk aan antioxidanten en hebben een stimulerend effect op de huid. Daarnaast helpt deze cocktail de natuurlijke beschermingsfunctie van de huid te versterken.

 • Re6tense masker: Dit masker werkt als een antioxidant op de huid en heeft verstevigende en verzachtende eigenschappen. Dit masker is geschikt voor elk huidtype, in het bijzonder voor de verslapte huid, dankzij zijn verstevigende, kalmerende en aromatische eigenschappen.

 • Novanew masker:Dit masker richt zich op de droge en vochtarme huid. Het herstelt de vochtbalans door een hoge capaciteit aan hydraterende bestanddelen. Door een verfrissende werking te gebruiken bij reactie na massage, vapozone of uitreinigen.

 • Rgnerin masker:Dit masker is samengesteld uit carbolhydraten die, gecombineerd met lijnzaad en Aloë Vera bladeren een activerende werking hebben op de huidcellen. Het masker heeft een egaliserende, verzachtende en regenerende werking. Dit masker is in het bijzonder geschikt na een peeling, microdermabrasie, microneedling of exfoliërende behandeling.

 • Green masker:Dit masker werkt verstevigend en revitaliserend. Bevat o.a chlorofyl wat een actieve zuurstofverrijking geeft, verzachtend werkt en sneller doet genezen. Vandaar zeer goed in te zetten na een acne behandeling en bij een rode huid.

 • Sensitive masker:Ontspannend, verzachtend en voedend door Viooltjes en Haver (Avena Sativa) extracten. Vitaminen A, B en E zorgen voor remineralisering en een ontspannende sensatie. Hét masker voor de allergische, nerveuze couperose huid.

 • Green tea masker:Perfect voor de rijper wordende, zonbeschadigde en/of een vermoeide huid. Op basis van zeewier en groene theebladen welke een 100 maal sterkere antioxiderede werking hebben dan Vit C. Door toevoeging van het ingrediënt Bètacaroteen biedt het de huid zonbescherming.

 • Vitamin Vegetable:Ideaal masker voor de oudere, door zon beschadigde en/of verwaarloosde huid. Het bevat natuurlijk gestabiliseerd vitamine C, afkomstig van sinaasappels en dille. Het bijzondere is de toevoeging van vitamine C met blekende en antioxidant eigenschappen. Verbetert de synthese van collageen, elasticiteit en de vochtigheidsgraad.

Acasiastraat 36A, Wijchen

© 2020 All right reserved © Aphrodite Clinic

NVH:520354

KP: 39105256988

AGB ZORGVERLENER: 90108528

AGB PRAKTIJK: 90066604

VvAA: 260995

KVK: 73546186