cosmetics.jpg

Schimmelnagels

Met de GentleMaxPro laser kunnen wij schimmelnagels bestrijden. Middels de Nd:Yag laser wordt de schimmel in de nagel vernietigd. U moet elke twee weken behandeld worden totdat de schimmel uitgegroeid is. Gemiddeld zijn er 3-5 behandelingen nodig.

Voorbereiding

Dag voor de behandeling moeten de geïnfecteerde nagels door de pedicure dun gevijld worden. Het is belangrijk dat er zo min mogelijk donkere vlekken op de nagel zijn. Ook adviseren wij dat u bij de huisarts ook vraagt om medicatie tegen de schimmel en deze inneemt. Daarnaast moet u uw witgoed elke dag wassen op 60 graden tijdens de behandeling. Wanneer de schimmel van alle kanten aangevallen wordt is kans op blijvende genezing het grootst. Mocht er ergens nog een deel van de schimmel zich bevinden, dan heeft u kans dat u weer besmet kunt raken.

Intake

Allereerst is het belangrijk om u tijdens de intake te leren kennen en een persoonlijk behandelplan voor u op te stellen. Wij zullen u eerst vragen hoe wij u van dienst kunnen zijn en of u al een eerdere ervaring heeft met schimmelnagelbehandelingen. Daarna vragen wij u algemene informatie over uw gezondheid. Het is belangrijk dat u aangeeft wat eventueel een rol kan spelen op de behandeling, omdat verschillende factoren een schimmelnagelbehandeling kan beïnvloeden. Om uw privacy te waarborgen zullen wij nooit uw privégegevens zonder uw toestemming met derden delen. Nadat we alle algemene informatie hebben verzameld gaan wij kijken naar wat wij voor u kunnen betekenen en wat uw verwachtingen zijn van de schimmelnagelbehandelingen. Het is altijd belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en daarin zullen wij u zo goed mogelijk in proberen te steunen. Na de intake vindt er een korte screening plaats en mag u het informed consent tekenen. Dit toestemmingsformulier controleert of alles duidelijk en besproken is. Na de intake kunt u ervoor kiezen om een afspraak te maken voor een schimmelnagelbehandeling. (Wanneer u tijdens het maken van een afspraak aangeeft dat u ook meteen behandeld wilt worden is dit natuurlijk ook mogelijk).

Tijdens de behandeling

De besmette tenen worden gedesinfecteerd en meteen behandeld. Tijdens de behandeling wordt er niet met een koeling gewerkt en door de warmte kunt u de behandeling ervaren als pijnlijk. De behandeling is van erg korte duur (ongeveer 30 seconde per behandeling).

Na de behandeling

Houd uw behandelde nagels koel en volg de adviezen die genoteerd zijn bij ‘voorbereiding’.

Acasiastraat 36A, Wijchen

© 2020 All right reserved © Aphrodite Clinic

NVH:520354

KP: 39105256988

AGB ZORGVERLENER: 90108528

AGB PRAKTIJK: 90066604

VvAA: 260995

KVK: 73546186