cosmetics.jpg

Dieptereiniging

Bij aphrodite Clinic kan u een dieptereiniging behandeling laten uitvoeren. Een dieptereiniging is ideaal bij acne, maar ook wanneer uw huid weer grondig gereinigd moet worden om af te komen van alle mee-eters en gerstekorrels. In de meeste gevallen leidt het zelf uitknijpen van puistjes tot het ontstaan van littekens/pigmentvlekken op de huid en hierdoor is het ook te adviseren om een specialist de huid te laten verzorgen. Een dieptereiniging kan aangevuld worden met andere behandelingen zoals een micro-needling, chemische peeling of Casmara behandeling.

Voorbereidingen

Er zijn geen voorbereidingen op deze behandeling. Advies is wel zorgvuldig omgaan met de zon en zonnebank. Ook adviseren wij dat u geen puisten uitknijpt voordat u bij ons komt, om de kans op littekens te verminderen.

Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling wordt uw huid gereinigd met een mousse of gel gevolgd door een lotion en scrub. Hierna zetten wij 10 minuten de vapazone (gezichtsstomer) aan om uw gezicht te weken zodat puistjes gemakkelijker en met minder littekenvorming uitgeknepen kunnen worden. Nadat wij uw huid hebben gereinigd beginnen we met de dieptereiniging. Hierbij prikken wij enkele puistjes in met een steriel naaldje, waar u niks van voelt, en knijpen wij alles uit. Het is belangrijk om al het pus uit de huid te krijgen om ontstekingen te verminderen. Nadat wij klaar zijn met alle puistjes, krijgt u een masker op. In de meeste gevallen kiezen wij voor een groene leem masker om de huid een grondige reiniging te geven en de bacteriën te vernietigen.

 

Tijdens de behandeling

Na de behandeling is het advies dat u zich beschermd tegen de zon met een factor 50 om pigmentvlekken te voorkomen.

Acasiastraat 36A, Wijchen

© 2020 All right reserved © Aphrodite Clinic

NVH:520354

KP: 39105256988

AGB ZORGVERLENER: 90108528

AGB PRAKTIJK: 90066604

VvAA: 260995

KVK: 73546186