cosmetics.jpg

Pigment Behandeling

Met de GentleMaxPro laser kunt u ook behandeld worden voor pigmentlaesies. Middels de alexandriet 755nm laser kan oppervlakkig pigment goed verwijderd worden. Vooral pigment na zonbeschadigingen boeken zeer goed resultaat middels vaak enkele behandelingen. Tevens kan gepigmenteerde ouderdomsvlekken ook behandeld worden met de laser.

Voorbereiding

6 weken voor de behandeling mag u niet onder de directe zon of zonnebank. Tijdens de behandeling mag u ook geen gebruinde huid hebben. Voor de behandeling ook geen huidproducten aanbrengen.

Intake

Allereerst is het belangrijk om u tijdens de intake te leren kennen en een persoonlijk behandelplan voor u op te stellen. Wij zullen u eerst vragen hoe wij u van dienst kunnen zijn en of u al een eerdere ervaring heeft met pigmentbehandelingen. Daarna vragen wij u algemene informatie over uw gezondheid. Het is belangrijk dat u aangeeft wat eventueel een rol kan spelen op de behandeling, omdat verschillende factoren een pigmentbehandeling kan beïnvloeden. Om uw privacy te waarborgen zullen wij nooit uw privégegevens zonder uw toestemming met derden delen. Nadat we alle algemene informatie hebben verzameld gaan wij kijken naar wat wij voor u kunnen betekenen en wat uw verwachtingen zijn van de pigmentbehandelingen. Het is altijd belangrijk om realistische verwachtingen te hebben en daarin zullen wij u zo goed mogelijk in proberen te steunen. Na de intake vindt er een korte screening plaats en mag u het informed consent tekenen. Dit toestemmingsformulier controleert of alles duidelijk en besproken is. Na de intake kunt u ervoor kiezen om een afspraak te maken voor een pigmentbehandeling. (Wanneer u tijdens het maken van een afspraak aangeeft dat u ook meteen behandeld wilt worden is dit natuurlijk ook mogelijk).

Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling worden pigmentvlekken weggebrand met de laser. Licht pigment levert vaak matig pijn, terwijl diep pigment erg gevoelig kan zijn. De behandeling duurt vaak enkele minuten.

Na de behandeling

Het behandeld gebied moet u goed beschermen tegen de zon met een factor 50. Ook is 8 weken na de behandeling directe zon en de zonnebank niet toegestaan. Na de behandeling zal u na enkele dagen korsten hebben op het behandelend gebied. Graag niet hier aanzitten, alles valt vanzelf eraf. Ook is het raadzaam de huid goed te koelen en warmte voor zeker 4 dagen te vermijden. Meestal is 1-3 behandelingen voldoende voor het gewenste resultaat.

Acasiastraat 36A, Wijchen

© 2020 All right reserved © Aphrodite Clinic

NVH:520354

KP: 39105256988

AGB ZORGVERLENER: 90108528

AGB PRAKTIJK: 90066604

VvAA: 260995

KVK: 73546186