cosmetics.jpg

Werkwijze

rond logo.png

Aphrodite Clinic streeft ernaar om haar klanten de kwaliteit aan te bieden van hoogste niveau, zodat u keer op keer met een glimlach op uw gezicht kunt vertrekken en weet dat u voor elk huidadvies van harte welkom bent bij ons. Wij doen hard ons best om u de beste diensten aan te leveren, hieronder vindt u onze werkwijze die het voor u kan verduidelijken wat u kunt verwachten bij ons.

Consult

Een goede voorlichting over de behandeling is erg belangrijk voor het verloop van de behandeling en de verwachtingen die u kunt hebben. Voor een behandeling voeren wij een intakegesprek uit waar wij u de benodigde informatie geven over de behandelingen en waarin wij vragen wat eventueel een invloed zou kunnen hebben op de behandelingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld medicatiegebruik en ziektes. Tijdens het intakegesprek is er plaats om al uw vragen te stellen. Indien gewenst kunnen wij ook altijd gratis een huidscan uitvoeren, vraag hier gerust naar! Het intakegesprek bij Aphrodite Clinic is altijd gratis en vrijblijvend, ook inclusief de huidscan. Mocht u toch ervoor kiezen om geen behandeling aan te gaan, dan kan dit zeker.

 

Behandelplan

Middels het consult wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Wanneer u akkoord gaat met het behandelplan tekent u het informed consent waarna de behandelingen kunnen plaatsvinden. Regelmatig controleren wij of de behandelingen ook volgens verwachtingen verlopen en kunnen wij indien nodig het behandelplan in overleg met u aanscherpen.

 

Adviezen

Volg altijd goed de adviezen op van uw huidtherapeut. Bij bijna elke behandeling moet u uw huid beschermen tegen de zon, doet u dit niet dan riskeert u pigmentverschuivingen. Pigmentverschuivingen die veroorzaakt door het niet beschermen van de huid van de zon kan Aphrodite Clinic niet voor aansprakelijk gesteld worden. Pas dus goed op met de zon en zonnebank.

 

Vragen/afspraak maken

Via onze sociale media platformen Facebook en Instagram zijn wij erg goed bereikbaar. Wij proberen regelmatig informatie te posten over onze behandelingen om u een zo duidelijk mogelijk overzicht te geven over wat u allemaal bij ons kunt laten doen. Afspraken maken is dan ook zeker mogelijk via sociale media, evenals ons telefoonnummer 0647337859 en e-mail info@aphroditeclinic.nl Ook bij vragen kunt u ons altijd contacteren, wij streven ernaar om u binnen 24uur een antwoord te geven.

Afspraak afzeggen/wijzigen

U dient een afspraak 24uur van tevoren af te zeggen. Bij niet tijdig afzeggen van een afspraak, zijn wij genoodzaakt om 40euro in rekening te brengen.

 

Betaling

Bij ons kunt u pinnen en contant betalen. Wordt uw behandeling vergoed via de zorgverzekeraar? Dan hoeft u niks te betalen, wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars die ons zelf uitbetalen! Wilt u weten of uw behandeling vergoed wordt? Neemt u gerust contact op met uw zorgverzekeraar!

Acasiastraat 36A, Wijchen

© 2020 All right reserved © Aphrodite Clinic

NVH:520354

KP: 39105256988

AGB ZORGVERLENER: 90108528

AGB PRAKTIJK: 90066604

VvAA: 260995

KVK: 73546186